Hastanemize 6 Uzman ve 10 Pratisyen Hekim Kadrosu açıldı
16 Ekim 2017

77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Hastanemize Kadın Doğum, Pediatri, Radyoloji, Genel Cerrahi, Dahiliye ve Ortopedi dallarında 6 Uzman ve 10 Pratisyen Hekim kadrosu açıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekimimiz Op. Dr. Ali Helli; Hastanemize Kadın Doğum, Pediatri, Radyoloji, Genel Cerrah, Dahiliye ve Ortopedi dallarında 6 Uzman ve 10 Pratisyen Hekim atandı. Şu anda 22 Uzman hekim ve 13 pratisyen hekimle sağlık hizmetini yapıyoruz. Yapılan bu atamalarla birlikte 28 Uzman Hekim ve 23 pratisyen hekimle sağlık hizmetimize devam edeceğiz. Uzman hekimlerin atanmasından dolayı Hastanemizde verilecek olan sağlık hizmetinin kalitesi daha da artacaktır.

Hekimlerin atanmasında emeği geçen başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere, Adıyaman Milletvekillerimize ve Adıyaman İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz'e teşekkür ediyorum" dedi.