1-7 Mart Yeşilay Haftası

Hastanemiz eğitim salonunda 1-7 Mart Yeşilay Haftası olması sebebiyle hastanemiz Eğitim Hemşiresi Sevda YAŞAR tarafından ilgili haftaya yönelik eğitim verildi.
Eğitim kapsamında "Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile danışanlarına ve yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği sağlayan Yeşilay, YEDAM’da hizmet veriyor.
Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinin bağımlılık alanında uzman Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmet ve Psikologlardan oluşan ekibi, tütün, alkol, madde, kumar, internet ve depremden dolayı travma ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak, yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyorlar.
Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekledikleri, YEDAM’a 115 numaralı Yeşilay Danışmanlık Merkezi Danışma Hattı'ndan ulaşılarak destek alabilecekleri" bilgileri verildi.
  • 1-7 Mart Yeşilay Haftası