Genel Cerrahi Uzmanımız hasta kabulüne başladı
20 Eylül 2023

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapılan Genel Cerrahi Uzmanı Atıf Tekin, hasta kabulüne başladı.
 Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 109. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kura çekilişinin ardından ataması gerçekleşen
Genel Cerrahi Uzmanı Atıf Tekin, Besni Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.
 1984 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Atıf Tekin, 2002 yılında Türkiye 22.si olarak girdigi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden
2008 yılında mezun oldu. İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi Uzmanlık Eğitimini tamamladi.
Organ Nakli ve Kolorektal Cerrahi alaninda birçok bilimsel çalısmaya dahil olan Tekin, ulusal ve uluslararası kongrelere katıldı.
Besni Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başlayan Tekin, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.
241192867_mansetTT.jpg